Er Tarot til å stole på?  

      

Ja, det kan det være. Det som viser seg i en opplegging, er som regel underbevisstheten din. Følger man råd og veiledning, kan resultater bli sanne. Man skal ikke leve konkret etter kortene og hva de sier, men kanskje ha det litt i bakhodet, når man står overfor valg i livet. Hva rådet kortene til? Hva sier magefølelsen? Hva sier underbevisstheten? Når man har blitt spådd, blir man mer bevisst, noe som fører til de riktige valgene i livet.  
 
Kan man se døden i kortene?
 
  Veldig, veldig sjeldent. For det første er det ikke det man ser etter i en opplegging. For det andre skal det så mange kort til, liggende i riktig rekkefølge, at det skjer meget sjeldent. Jeg har aldri sett det og ikke hørt om noen heller.  
 
Hva med kortet som heter Døden?
 

 

Dette kortet forteller om en stor forandring i livet. Døden forteller om at noe dør ut, blir borte i livet ditt. Dette for at noe nytt skal få plass, dukke opp. Faktisk et positivt kort, selv om sorg følger med tapet. Sjelden om mennesker, men ofte om jobb og bolig.  
 
Må man si til spåeren, hva man lurer på?
 
  Nei, det må man absolutt ikke. Det man BØR gjøre er å tenke og konsentrere seg, så godt man kan. Jo mer konsentrert, jo mer kommer frem i kortene. Et konkret spørsmål vil gi et mer konkret svar .  
 
Får man svar på flere spørsmål?
 
  Ja, det kan man. Det lønner seg å spørre om en ting, da blir oppleggingen mer konkret og svarene deretter. Skal man få svar om noe annet, noe viktig, vil det vise seg uansett hva man spør om.  
 
Ønsker du å vite litt mer om andre temaer innenfor spåkunst, handle over nettet eller lignende?
 
  Her har jeg funnet noen linker det er verdt å titte innom.